چطور رب گوجه فرنگی را بمدت زیادی سالم نگهداریم؟

 

 

پس از باز کردن درب قوطی فلزی رب (به منظور
 
اجتناب از کپک زدن رب) موارد زیر را مراعات کنید:

1) برای برداشتن رب از قاشق مرطوب استفاده نشود.

2) هرگز بقیه رب در یخچال برای مدت زمان مدیدی
 
 نگاهداری نشود.

3) بقیه رب را به ظرفهای شیشه ای کوچک (با درب
 
 پلاستیکی) منتقل کنید و درفریزر بگذارید. البته برای
 
 جلوگیری از ترکیدن این شیشه ها در فریزر از کاملا پر
 
کردن ظروف شیشه ای بپرهیزید (زیرا رب یا سایر
   
مایعات در زمان یخ زدن فضای بیشتری را در ظرف
 
نیاز دارند و در صورت نبود جای کافی باعث ترکاندن
 
ظرف شیشه ای مورد استفاده می شوند).

4) هر زمان به رب نیاز داشتید چند ساعت قبل آن یکی
 
از ظرفها را از قسمت فریزر خارج کرده تا رب منجمد
 
 شده فرصت باز شدن داشته باشد.
 
* اگر فریزر ندارید برای نگه داشتن رب گوجه فرنگی
 
 می توانید ظروف کوچک شیشه ای خود را پس از پر
 
کردن با رب با یک لایه روغن زیتون(برای جلوگیری
 
از اکسیداسیون) بپوشانید و سپس درب ظروف را محکم
 
نموده و در یخچال برای استفاده بعدی بگذارید و هنگام
 
نیاز به رب، لایه روغن را کمی عقب زده و با یک
 
قاشق خشک مقداری از رب را از محدوده بدون روغن
 
بردارید.

  

 تهیه کننده: محبوبه لطفی زاد

      منابع:

  www.yahoo.com 

  http://food52.com   

/ 0 نظر / 39 بازدید